Gaat Bollywood acteur Shahid Kapoor samenwerken met Sujoy Ghosh?

Gaat Bollywood acteur Shahid Kapoor samenwerken met Sujoy Ghosh?

Bollywood regisseur Sujoy Ghosh staat bekend om zijn spannende thrillers, zoals Kahaani. Het gerucht gaat dat de filmmaker Shahid Kapoor wil hebben voor zijn volgende film.

Details over de film zijn vooralsnog onbekend, maar volgens de geruchten gaat het om een thriller. Shahid en Sujoy willen al enige tijd met elkaar samenwerken. Ze hebben het hier vaker over gehad, maar nu lijkt alles op zijn plaats te zijn gevallen.
Shahid is erg enthousiast over het script. Wanneer alles volgens plan verloopt, gaan de opnames nog dit jaar van start.

“Shahid wordt overspoeld met meerdere aanbiedingen. En hij is uiterst voorzichtig met het uitzoeken van de scripts waarmee hij zichzelf wil associëren. Hoewel de acteur deel wilt uitmaken van commerciële film, let hij erop dat het geen herhaling wordt van iets wat hij al eerder in zijn carrière heeft gedaan”, aldus een productiemedewerker.

Wij zijn erg benieuwd en kijken uit naar de aankondiging van het project.

Scroll naar top