Bollywood regisseur SLB wil Madhuri Dixit voor speciaal lied

Bollywood regisseur SLB wil Madhuri Dixit voor speciaal lied

Bollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali heeft Madhuri Dixit benaderd voor een speciaal nummer in zijn aankomende Netflix-film Heera Mandi. Hij ziet niemand anders dan zijn eigen ‘Chandramukhi’ in die rol.

“Sanjay Leela Bhansali heeft de cast van zijn magnum opus-serie Heera Mandi bijna bijelkaar. Sonakshi Sinha en Huma Qureshi hebben getekend. Het wordt een echte SLB film met alle SLB elementen die je altijd mag en kan verwachten. En hij heeft een prachtige mujra in gedachte. Het wordt één van de hoogtepunten van de film en daarvoor wil hij niemand anders dan Madhuri Dixit”, aldus een productiemedewerker.

“Madhuri is al benaderd en heeft ook haar interesse in het nummer getoond. Sanjay voelt dat niemand anders de gratie en waardigheid in de dansvorm tot uiting kan laten komen zoals Madhuri dit kan. Het gaat om een opnameperiode van acht tot tien dagen”, voegt hij toe. “Wij hopen dat ze het wil doen. “

Scroll naar top