Bollywood film Hungama 2 krijgt digitale release

Bollywood film Hungama 2 krijgt digitale release

De Bollywood film Hungama 2 krijgt geen bioscooprelease. De makers willen, gezien de ernst van de situatie in het land, de film uitbrengen op één van de populaire digitale platformen om een maximum bereik te realiseren.

Met de huidige situatie in gedachten bevestigt producent Ratan Jain dat de langverwachte familie-entertainer dit jaar inderdaad op een OTT-platform uitkomt.

“Hungama 2 is een luchtige film voor alle leeftijdscategorieen. Wij hopen het publiek te vermaken en wat vrolijkheid te brengen in deze moeilijke tijden. De film wordt dit jaar op een digitaal platform uitgebracht. En dus kunnen filmliefhebbers thuis genieten van deze komedie. Hungama 2 is met heel veel liefde gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat onze film een ??glimlach op de gezichten van mensen zal toveren”, aldus Ratan Jain.

De makers zijn in gesprek met één van de beste streamingplatformen in het land. Welk platform het wordt horen we binnenkort.

Sinds haar aankondiging is Hungama 2, het vervolg op de superhitfilm uit 2003, één van de langverwachte films van 2021. De film, met in de hoofdrollen Meezaan, Pranitha Subhash, Paresh Rawal en Shilpa Shetty Kundra, is geregisseerd door Priyadarshan. De opnames zijn begin dit jaar afgerond en de komedie is helemaal klaar om het publiek te vermaken.

Scroll naar top