Grootse entree scène voor Salman Khan in de Bollywood film Pathan

Grootse entree scène voor Salman Khan in de Bollywood film Pathan

De Bollywood film Pathan is één van de langverwachte films van de afgelopen tijd. De film markeert niet alleen de terugkeer van Shah Rukh naar het grote witte doek, maar bevat ook een speciale cameo van Salman Khan als zijn personage uit de populaire Tiger franchise. En voor zijn entree is iets groots bedacht.

Volgens de geruchten komt Salman Shah Rukh redden uit de handen van de Russische maffia. “Aditya Chopra en regisseur Siddharth Anand hebben een speciale scène bedacht en uitgewerkt voor Salman. Het publiek gaat echt gek worden. Er is een mooie opbouw en urgentie voordat Salman zijn entree maakt als Tiger, hangend aan een helikopter in de lucht met de Tiger Theme Music op de achtergrond. Ze pakken het groots aan. De scène wordt opgevolgd door een langdurige actiescène en achtervolging van ruim 20 minuten waarin beide de handen ineen slaan om de slechterik te verslaan”, aldus een productiemedewerker.

Dit belooft wat!

Scroll naar top