Vader Salman Khan vindt Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai een slechte film

Vader Salman Khan vindt Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai een slechte film

Na een stortregen aan slechte reacties en kritiek van fans is de Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai ook bekritiseerd door niemand minder dan Salim Khan, de vader van Salman Khan. Ook hij is niet gecharmeerd van de film.

“Dabangg 3 was anders. Bajrangi Bhaijaan was een goede film. Radhe is helemaal geen geweldige film, maar commerciële cinema heeft de verantwoordelijkheid dat iedereen geld eraan moet verdienen. Van artiesten tot producenten, distributeurs en elke andere belanghebbende…niemand mag geld verliezen. Dit is de levenscyclus van het film maken en de daaraan verbonden business geworden. Op basis hiervan heeft Salman zijn best gedaan. Het zijn de belanghebbenden die er iets over te zeggen hebben. Radhe is geen geweldige film.”

Salim Khan voegt toe dat de industrie geen goede schrijvers meer heeft. “Dat komt omdat ze geen Hindi- of Urdu-literatuur lezen. De meeste halen hun inspiratie uit andere landen en proberen hier een Indiaas sausje overheen te gooien. De film Zanjeer bracht de Indiase Cinema weer op het juiste pad, maar sindsdien zijn er geen schrijvers meer geweest zoals Salim-Javed”, voegt hij toe.

Scroll naar top