Bollywood acteur Kartik Aaryan verliest opnieuw een film

Bollywood acteur Kartik Aaryan verliest opnieuw een film

Het zijn turbulente tijden voor Kartik Aaryan. Het lijkt wel de wet van Murphy. De ene na de andere film gaat aan hem voorbij. Het begon met Dostana 2, gevolgd door Goodbye Freddy en nu de volgende film van Aanand L Rai.

Een Indiaas dagblad meldt dat Kartik in een vergevorderd stadium gesprekken voerde met Rai voor een gangsterfilm. De filmmaker is echter van koers veranderd en overweegt nu Ayushmann Khurrana te benaderen voor het project.

“Het feit dat Karan Johar Kartik liet vallen, lijkt anderen te hebben beïnvloed. Dit zou de derde keer kunnen zijn dat Kartik een project misloopt. En wel een project met filmmaker als Aanand”, zegt een insider.

“Aanand overweegt nu Ayushmann Khurrana te benaderen voor deze film met wie hij eerder samenwerkte aan Shubh Mangal Saavdhan (2017) en Shubh Mangal Zyada Saavdhan (2020). Het zal geen verrassing zijn als Ayushmann direct tekent”, voegt hij toe.

Aanand L Rai ontkent het verhaal. “Als productiebedrijf werk je aan verschillende projecten. Deze pitch je aan acteurs. Je blijft elkaar ontmoeten, gaat in gesprek over de verschillende projecten en de wens om samen te werken. En dan, afhankelijk van het onderwerp, besluit je welke acteur je wil benaderen. Dit betekent echter niet dat ze al hebben getekend.”

Aanand voegt toe dat er een project in de maak is met Ayushmann in de hoofdrol.

Scroll naar top