Bollywood actrice Rhea Chakraborty benaderd voor de rol van Draupadi

Bollywood actrice Rhea Chakraborty benaderd voor de rol van Draupadi

Bollywood actrice Rhea Chakraborty is naar verluidt benaderd voor de rol van Draupadi in de moderne versie van Mahabharat.

De actrice, die één van de hoofdverdachten was in het onderzoek naar de dood van Sushant Singh Rajput, blijft populair in Bollywood. Ze wacht momenteel op de release van haar volgende film getiteld Chehra met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan en Emraan Hashmi. Daarnaast is ze druk bezig met het lezen van scripts.

“Dit wordt een enorm project met een unieke en andere kijk op de Mahabharat en het karakter van Draupadi. De wereld waarin het zich afspeelt, zal modern en eigentijds zijn. Het is iets dat nog niet eerder is vertoond. De rol van Draupadi is aangeboden aan Rhea Chakraborty. Zij is erg enthousiast over het scripts”, zegt een productiemedewerker.

Is Rhea Chakraborty de aangewezen persoon voor deze rol?

Scroll naar top