Bollywood legende Dilip Kumar weer thuis

Bollywood legende Dilip Kumar weer thuis

Bollywood legende Dilip Kumar weer thuis

Bollywood legende Dilip Kumar is weer thuis.

“Dankzij uw liefde en uw gebeden mag Dilip Saab naar huis. Met dank aan Gods oneindige barmhartigheid en de vriendelijkheid van doktoren Drs. Gokhale, Parkar, Dr. Arun Shah en het hele team van Hinduja Khar”, aldus de tweet van zijn officiële account.

De 98-jarige icoon werd vorige week zondag opgenomen in het Hinduja-ziekenhuis in een buitenwijk van Khar, nadat de acteur had geklaagd over kortademigheid.

Dilip Kumar werd gediagnosticeerd met bilaterale pleurale effusie. Dit betekent dat er een opeenhoping van overtollig vocht zit tussen de lagen van de pleura buiten de longen. De acteur onderging woensdag een succesvolle pleurale aspiratieprocedure.

Scroll naar top