AIIMS: “Sushant Singh Rajput overleden door zelfdoding”

AIIMS: "Sushant Singh Rajput overleden door zelfdoding"

Een jaar na zijn vroegtijdig overlijden bevestigt een arts van het All India Institute of Medical Sciences (AIIMS) dat Bollywood acteur Sushant Singh Rajput is overleden door zelfdoding.

De acteur werd vorig jaar op zondag 14 juni om 10:10 uur hangend aangetroffen in zijn appartement in Bandra. Hij was 34.

Dr. Sudhir Gupta van AIIMS, die het forensische team leidde, zegt: “We hebben onze bevindingen ingediend bij het Centraal Bureau voor Onderzoek. De medische raad van AIIMS heeft Mumbai bezocht en de plaats delict opnieuw nagemaakt om de verwondingen en de sterkte van het materiaal te onderzoeken. Daarnaast is ook onderzoek gedaan naar de meer dan honderd chemicaliën en medicijnen die gevonden zijn in de auto van Sushant Singh Rajput.”

“Het team bestond uit zeven artsen die de zaak allemaal individueel met nationale en internationale literatuur hebben behandeld. Het team heeft meer dan 5-6 uur vergaderd. En er werd anoniem geoordeeld dat de doodsoorzaak verstikking het gevolg was van zelfmoord”, voegt hij toe.

Scroll naar top