Bollywood acteur Hrithik Roshan doneert mondkapjes

Bollywood acteur Hrithik Roshan doneert mondkapjes

Bollywood acteur Hrithik Roshan doneert mondkapjes

De strijd tegen het coronavirus in India gaat verder. En alle kleine beetjes helpen. Veel beroemdheden hebben dan ook hun steentje bijgedragen sinds de start van de pandemie. Bollywood acteur Hrithik Roshan is één van de mensen die ook nu weer te hulp schiet.

Indiase media meldden dat de 47-jarige acteur onlangs een mondkapjes heeft gedoneerd aan een stichting waar zorgmedewerkers mensen in nood helpen. Het hebben van de juiste beschermende kleding om het werk uit te voeren is hier enorm belangrijk.

Tijdens de eerste golf van de pandemie schonk de ster Rs 25 lakh aan de Cine and TV Artistes’ Association (CINTAA) om hulp te bieden aan maar liefst 4000 dagloonartiesten en hun families. En recentelijk schonk Hrithik opnieuw Rs 20 lakh aan de vereniging. En distribueerde hij ook voedselpakketten die maar liefst 5000 leden die onder de armoedegrens leven hebben geholpen.

Scroll naar top