Bollywood acteur Salman Khan tekent twee films?

Bollywood acteur Salman Khan tekent twee films?

Bollywood acteur Salman Khan tekent twee films?

Bollywood acteur Salman Khan is van plan om binnenkort twee grote filmaankondigingen te doen.

De Indiase media melden dat hij recent een film heeft getekend en in onderhandeling is over de tweede. En dat gaat naar verluidt om de Hindi-remake van Master van Thalapathy Vijay en Vijay Sethupathi.

“De film werd eerder dit jaar aan Salman getoond voordat de avondklok werd opgelegd. Het verhaal draait om de alcoholistische professor JD die een baan in jeugdinrichting aanneemt. Salman reageerde enthousiast op de film en stemde er in mee. Maar door de lockdown bleven de onderhandelingen uit. De producenten willen hem zo snel mogelijk ontmoeten en de aanpassingen in het script voorleggen. En daarna is het een kwestie van beschikbaarheid vastleggen en tekenen”, aldus een vriend van de familie Khan.

Scroll naar top