Bollywood film Toofaan verschijnt in juli

Bollywood film Toofan verschijnt in juli

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van de Bollywood film Toofaan aangekondigd. Het langverwachte, inspirerende sportdrama met Farhan Akhtar is vanaf 16 juli te zien op het streamingsplatform.

Na de succesvolle samenwerking in Bhaag Milkha Bhaag keert het dynamische duo van Farhan Akhtar en Rakeysh Omprakash Mehra terug met Toofaan. Dit motiverende verhaal draait om het leven van Ajju. Hij is een weesjongen die opgroeit tot een lokale crimineel. Zijn leven verandert wanneer hij de slimme en medelevende jonge vrouw Ananya ontmoet, wiens geloof in hem hem motiveert om zijn passie te vinden terwijl hij begint aan zijn reis om Aziz Ali, de bokskampioen, te worden.

Toofaan brengt het boksen als sport tot leven, terwijl het een meeslepend verhaal vertelt van de reis van een gewone man tijdens zijn ups en downs in het leven en wat hij allemaal doet om zijn droom te verwezenlijken. Het is een verhaal over veerkracht, passie en doorzettingsvermogen en de drive om te slagen.

Toofaan is naar verluidt het grootste sportdrama van het jaar. De film is geregisseerd door Rakeysh Omprakash Mehra en geproduceerd door Excel Entertainment (Ritesh Sidhwani en Farhan Akhtar) en ROMP Pictures (Rakeysh Omprakash Mehra). Naast Farhan Akhtar maken ook Mrunal Thakur, Paresh Rawal, Supriya Pathak Kapur, Hussain Dalal, Dr. Mohan Agashe, Darshan Kumaar en Vijay Raaz deel uit van de cast.

Bereid je voor op een buitengewone en inspirerende reis met de wereldpremière van Toofaan op Amazon Prime Video op 16 juli.

Scroll naar top