Bollywood acteur Ranveer Singh weer aan het werk

Bollywood acteur Ranveer Singh weer aan het werk

Bollywood superster Ranveer Singh heeft zijn werk weer hervat na het besluit in Mumbai de lockdown te beëindigen.

“Ranveer is altijd één van de eerste acteurs die na elke lockdown snel aan het werk is gegaan, omdat hij echt gelooft dat de industrie opnieuw moet opstarten. Iedere productiebedrijf bewaakt het handhaven van alle protocollen die zijn vastgelegd door de overheid. En het is bemoedigend om te zien dat jonge acteurs als Ranveer willen bijdragen aan de industrie dat wordt geteisterd door de pandemie”, aldus een productiemedewerker.

“Ranveer is begonnen aan een enorm project dat voorlopig nog geheim wordt gehouden. Details worden binnenkort bekendgemaakt. Als je een enthousiaste ster als hem om op de sets hebt staan, verandert alles. Het is positief signaal voor de industrie dat de zaken eindelijk weer op gang komen”, voegt hij toe.

Scroll naar top