Bollywood acteur Anupam Kher krijgt reality-check

Bollywood acteur Anupam Kher krijgt reality-check

Bollywood acteur Anupam Kher is één van de bekendste acteurs uit de filmindustrie. Toch blijkt een inwoner van Himachal Pradesh hem niet te herkennen tijdens zijn ochtendwandeling. De acteur deelde een video van de ontmoeting.

In de video maakt Anupam een praatje met een voorbijganger genaamd Gyan Chand Thakur. Tijdens het gesprek vraagt Anupam naar zijn naam en stelt zichzelf vervolgens voor. Hij vraagt de man of hij hem herkent. De man zegt beleefd ‘nee’ en glimlacht. Ook nadat Anupam zijn mondkapje afdoet, is er geen herkenning.

Anupam deelde de video en zegt dat hij blij is dat de man hem niet kon herkennen. “Reality Check! Ik kondig altijd met trots aan de wereld aan dat ik 518 films heb gemaakt. En ik neem aan dat iedereen (tenminste in India) mij kent. Maar #GyanChand ji heeft mijn zelfvertrouwen heel onschuldig gebroken. Hij had geen idee wie ik was. Het was grappig, hartverscheurend en toch prachtig verfrissend! Bedankt mijn vriend voor het helpen om mij weer met beide benen op de grond te houden! #KuchBhiHoDSaktaHai #LifeIsBeautiful #Innocence #Hilarious.”

Scroll naar top