Bollywood acteur Vidyut Jammwal gaat naar Hollywood

Bollywood acteur Vidyut Jammwal gaat naar Hollywood

Bollywood acteur Vidyut Jammwal is erkend als één van ’s werelds beste krijgskunstenaars. Hij mag zich aansluiten bij de groep legendes bestaande uit Bruce Lee, Jackie Chan en Jet Li. En dat is niet alles. Hij begint binnenkort aan zijn reis in Hollywood. Hij is nu officieel de enige Indiase actie-held die heeft getekend bij Wonder Street, het meest populaire talentmanagementbureau in de branche, dat actiehelden zoals Tony Jaa, Michael Jaa White en Dolph Lundgren vertegenwoordigt.

In het afgelopen jaar ging Vidyut, in zijn programma X-Rayed By Vidyut, in gesprek met diverse actie-iconen van over de hele wereld, die spraken over hun passie voor vechtsporten. Hollywood zag haar kans schoon en wilde meer weten over Vidyut. De 40-jarige acteur is er helemaal klaar voor om India op de wereldkaart te zetten met zijn talrnt. Hij zal samenwerken met Wonder Street-partners Christine Holder en Mark Holder, die hem zullen vertegenwoordigen.

De grote stap komt voor de krijgskunstenaar na zijn successen van de Commando-series, Khuda Haafiz en Junglee. Hij maakte dit jaar de stap naar producent met zijn eigen bedrijf Action Hero Films. Volgens de geruchten is Vidyut in gesprek met enkele vooraanstaande Hollywood-producenten voor een samenwerking met zijn productiebedrijf.

Over zijn associatie met Wonder Street zegt Vidyut: “Ik ben verheugd om geassocieerd te worden met enkele van de hardst werkende mensen in Hollywood.”

Vidyut is dit jaar nog te zien in de films Sanak en Khuda Haafiz Chapter II.

Scroll naar top