Waarom kindster Malvika Raaj uit Bollywood verdween

Bollywood kindster Malvika Raaj moest kiezen tussen acteren en een opleiding

“Ik wilde niet één van die Bollywood kindsterren worden die geen opleiding heeft genoten.” Dat zegt Malvika Raaj. Wij kennen haar echter beter als de jonge Poo uit Kabhi Khushi Kabhi Gham. Echter, na deze film stopte ze met acteren. Maar dit was een bewuste keuze.

Malvika Raaj is de dochter van filmmaker Bobby Raaj en kleindochter van acteur Jagdish Raj. De actrice wil nu niets liever dan voor de camera staan. “Ik kreeg veel aanbiedingen toen ik jong was, maar ik was ook een beetje een moeilijk kind. Mijn familie wilde dat ik mij op mijn opleiding moest concentreren. Het acteren zou teveel afleiding betekenen. En ik wilde ook niet één van die acteurs worden die geen opleiding heeft genoten.”

Malvika is haar ouders erg dankbaar voor het besluit om prioriteit te geven aan haar opleiding. “Ik ben blij dat zij mij uit de spotlights hebben gehouden. Als ik een briljante studente was geweest, dan was een combinatie van acteren en school geen probleem geweest. Maar naast mijn opleiding bleef ik wel bezig met dansen en spreektechnieken.”

De jonge actrice is afkomstig uit een filmfamilie. De algemene perceptie is dat het voor Malvika Raaj erg gemakkelijk moet zijn om invloed uit te oefenen met haar familienaam. “Als kind bezocht ik de filmsets van mijn vader. Dus ik ben bekend met de cultuur. Maar ik begeef mij op onbekend terrein als het gaat om het krijgen van werk. Ik heb audities gedaan voor films en reclames. Ik ben hier alleen en ik red het wel alleen”, zegt ze zelfverzekerd.

Wij zijn zeer benieuwd wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Scroll naar top