Bekijk de trailer van de Bollywood film Toofaan

Bekijk de trailer van de Bollywood film Toofaan

De eerste trailer van de Bollywood film Toofaan is uit.

Dit motiverende verhaal draait om het leven van Ajju. Hij is een weesjongen die opgroeit tot een lokale crimineel. Zijn leven verandert wanneer hij de slimme en medelevende jonge vrouw Ananya ontmoet, wiens geloof in hem hem motiveert om zijn passie te vinden terwijl hij begint aan zijn reis om Aziz Ali, de bokskampioen, te worden.

Toofaan brengt het boksen als sport tot leven, terwijl het een meeslepend verhaal vertelt van de reis van een gewone man tijdens zijn ups en downs in het leven en wat hij allemaal doet om zijn droom te verwezenlijken. Het is een verhaal over veerkracht, passie en doorzettingsvermogen en de drive om te slagen.

De film, met in de hoofdrollen Farhan Akhtar, Mrunal Thakur en Paresh Rawal, is geregisseerd door Rakeysh Omprakash Mehra en staat gepland voor een release op 16 juli op Amazon Prime Video.

Bekijk de trailer.

Scroll naar top