Aamir Khan en Kiran Rao gaan scheiden na 15 jaar huwelijk

Aamir Khan en Kiran Rao gaan scheiden na 15 jaar huwelijk
Het gezin.

In een gezamenlijke verklaring hebben Bollywood acteur Aamir Khan en filmmaker Kiran Rao bekend gemaakt, dat ze na 15 jaar huwelijk gaan scheiden. De twee gaan hun zoon Azad Rao Khan wel samen opvoeden in de vorm van co-ouderschap.

Dat hebben ze zaterdag laten weten. Het voormalig stel gaat ook hun professionele samenwerking op diverse gebieden en bij diverse projecten voortzetten, zeggen ze.

In deze 15 mooie jaren samen hebben we een leven van ervaringen, vreugde en gelach gedeeld, en onze relatie is alleen maar gegroeid in vertrouwen, respect en liefde. Nu willen we graag een nieuw hoofdstuk in ons leven beginnen – niet langer als man en vrouw, maar als co-ouders en familie voor elkaar“, luidt de verklaring van Aamir Khan en Kiran Rao.

Fans hebben geschokt gereageerd op het plotselinge nieuws.

Scroll naar top