Deepika gaat drie weken filmen met SRK voor Bollywood film ‘Pathan’

Deepika gaat drie weken filmen met SRK voor Bollywood film ‘Pathan’

Deepika Padukone gaat de komende drie weken filmopnames maken met Shah Rukh Khan. Dat doen zij voor de veel besproken Bollywood film ‘Pathan’, melden bronnen binnen de filmwereld.

De actrice zou zijn gespot tijdens het werk, zoals ook in onderstaande Instagram posting is te lezen. Haar rol in ‘Pathan’ is geheim gehouden, maar er wordt gezegd dat Padukone fysiek hard heeft getraind voor haar nieuwe rol.

De filmmakers zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen. De opnames van de film werden eerder stopgezet vanwege de toename van het aantal besmettingen in India.

Het zal zeker wat worden, want Padukone en Khan zijn meestal een winnende combinatie zoals ze hebben laten zien met hits als ‘Chennai Express’ en ‘Happy New Year’.

Pathan is één van de langverwachte films van de afgelopen tijd. De film markeert niet alleen de terugkeer van Shah Rukh naar het grote witte doek, maar bevat ook een speciale cameo van Salman Khan, als zijn personage uit de populaire Tiger franchise. En voor zijn entree is iets groots bedacht.

Scroll naar top