75-jarige actrice Surekha Sikri overleden na hartstilstand

75-jarige actrice Surekha Sikri overleden na hartstilstand

In Mumbai is de Indiase actrice Surekha Sikri vandaag op 75-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand. Sikri was al enige tijd ziek en heeft eerder in 2020 en 2018 twee herseninfarcten gehad. Ze had last van complicaties als gevolg van de tweede herseninfarct.

Als veteraan in de Bollywood filmwereld maakte ze haar debuut in de politieke dramafilm Kissa Kursi Ka uit 1978 en speelde ze bijrollen in tal van Hindi- en Malayalam-films, evenals in Indiase soapseries.

Ze ontving driemaal de National Film Award voor beste vrouwelijke bijrol, waaronder Tamas (1988), Mammo (1995) en Badhaai Ho (2018).

Bij haar heengaan was ze omringd door familie en haar verzorgers.

Delhi’s Chief Minister Arvind Kejriwal plaatste dit bericht op Twitter:

Scroll naar top