Bollywood en goede vrienden distantiëren zich van Shilpa Shetty

Bollywood en goede vrienden distantiëren zich van Shilpa Shetty

Het ziet er niet goed uit voor Raj Kundra, de man van Bollywood actrice Shilpa Shetty. Sinds zijn arrestatie is niemand naar voren gekomen om zijn of haar steun te betuigen aan Shilpa Shetty, die al ruin 30 jaar deel uitmaakt van de filmindustrie.

Een vriend van de familie zegt dat niemand van haar ‘goede vrienden’ (met wie ze op vele foto’s te zien is op haar sociale media) in de filmwereld ook maar de moeite heeft genomen om contact op te nemen of om te vragen hoe het met haar en de kinderen gaat.

“Dit schandaal is te ernstig. Het is geen routinecontroverse. Niemand wil hier ook maar iets mee te maken hebben”, vertelt een acteur anoniem.

Shilpa bevindt zich in een zeer benaderde situatie. Terwijl geruchten over haar arrestatie in een stroomversnelling komen, is er één quote uit een interview dat nu de kop opsteekt. “Je kunt geen vrienden hebben in deze filmindustrie. Hier ben je alleen vrienden zolang je samenwerkt. Zodra de werkrelatie eindigt, vervallen alle andere ‘verplichtingen’ automatisch. Je familie en een paar vertrouwde vrienden van buiten de filmindustrie is alles wat je hebt.”

Scroll naar top