Shah Rukh Khan, Kajol, Taapsee en Vidya Balan in volgende Bollywood film van Rajkumar Hirani?

Shah Rukh Khan, Kajol, Taapsee en Vidya Balan in volgende Bollywood film van Rajkumar Hirani?

Bollywood filmmaker Rajkumar Hirani haalt alles uit de kast voor zijn volgende film. Volgens de laatste geruchten is hij van plan om Shah Rukh Khan en Kajol samen te brengen. Maar dat niet alleen. Ook wil hij Taapsee Pannu en Vidya Balan in de hoofdrollen hebben.

“Rajkumar Hirani’s volgende film is een social komedie over immigratie. In deze film volgen we een man en zijn familie en hun reis door Punjab en Canada. Alle hoofdrollen zijn erg sterk gelaagd geschreven. Rajkumar hoopt dat Kajol wil tekenen voor de rol als de vrouw van Shah Rukh Khan. Daarnaast zijn Taapsee en Vidya benaderd voor twee cruciale rollen. Rajkumar was erg onder de indruk van Vidya’s acteerprestatie in Sherni en wil niets liever dan met haar samenwerken”, zegt een productiemedewerker.

“Als iedereen tekent wordt dit echt geweldig! Alle acteurs hebben het verhaal gehoord, maar alle onderhandelingen zijn nog maar net begonnen. Een formele aankondiging wordt pas gedaan nadat alles zaken zijn vastgelegd”, voegt hij toe.

De productiemedewerker zegt dat de filmmaker ook in gesprek is met Manoj Bajpayee en Boman Irani. Daarnaast zal de film worden geproduceerd door Rajkumar Hirani en Shah Rukh’s Red Chillies.

Scroll naar top