Bollywood film Freddy krijgt waarschijnlijk digitale release

Bollywood film Freddy krijgt waarschijnlijk digitale release

De Bollywood film Freddy, met in de hoofdrol Kartik Aaryan, zal waarschijnlijk direct digitaal worden uitgebracht.

De film werd nieuw leven ingeblazen nadat Red Chillies Entertainment besloot het project te laten vallen. Ekta Kapoor en Jay Shewakrami besloten als coproducenten op te treden.

“De film Freddy is een romantische thriller die het publiek op het puntje van haar stoel gaat krijgen. De makers maken gebruik van complexe technieken om het onderwerp te verkennen”, zegt een productiemedewerker.

“Het hele team heeft het script goed onder de loep genomen. Iedereen is van mening dat het onderwerp is bedoeld voor het digitale medium. Hier zal de film sneller haar publiek vinden. In deze pandemie wordt experimentele cinema misschien niet zo snel geaccepteerd op het witte doek”, voegt hij toe.

Freddy wordt geregisseerd door Shashanka Ghosh.

Scroll naar top