Bollywood actrice Shilpa Shetty Kundra: “Ik heb het volste vertrouwen in de politie van Mumbai en de Indiase rechterlijke macht”

Bollywood actrice Shilpa Shetty Kundra: "Ik heb het volste vertrouwen in de politie van Mumbai en de Indiase rechterlijke macht"

Bollywood actrice Shilpa Shetty Kundra heeft, voor het eerst sinds de arrestatie van haar man Raj Kundra, van zich laten horen via Instagram.

Raj zou pornografische content hebben geproduceerd en gedistribueerd. Vorige week werd zijn verzoek om vrijlating op borgtocht afgewezen.

Shilpa zegt in haar verklaring dat ze het “volste vertrouwen heeft in de politie van Mumbai en de Indiase rechterlijke macht”.

Haar volledige verklaring op Instagram luidt als volgt:

“Ja! De afgelopen dagen waren een uitdaging, op alle fronten. Er zijn veel geruchten en beschuldigingen geweest. Veel onterechte beschuldigingen over mij door de media en ook door bepaalde (niet zo) weldoeners.
Veel trollen/vragen gesteld… niet alleen aan mij maar ook aan mijn familie.”

“MIJN STANDPUNT… IK HEB NOG GEEN VERKLARING AFGEGEVEN
en zal dit in deze zaak ook niet doen omdat het onderzoek nog gaande is, dus stop alsjeblieft met het schrijven van valse citaten namens mij.”

“Ik herhaal mijn filosofie, als beroemdheid “Nooit klagen, nooit uitleggen”. Ik kan alleen maar zeggen dat, aangezien het een lopend onderzoek is, ik het volste vertrouwen heb in de politie van Mumbai en de Indiase rechterlijke macht.”

“Als gezin maken wij gebruik van al onze beschikbare rechtsmiddelen. Maar tot die tijd verzoek ik u nederig – vooral als MOEDER – om onze privacy te respecteren omwille van mijn kinderen en verzoek ik u af te zien van commentaar op halfbakken informatie zonder de waarheid ervan te verifiëren.”

“Ik ben een trotse gezagsgetrouwe Indiase burger en al 29 jaar een hardwerkende professional. Mensen hebben hun vertrouwen in MIJ gesteld en ik heb nog nooit iemand in de steek gelaten.”

“Dus, het allerbelangrijkste; ik verzoek u om in deze tijden mijn familie en ‘mijn recht’ op privacy te respecteren.
We verdienen geen mediaproces.
Laat de wet alsjeblieft haar werk doen.
Satyamev Jayate!”

Scroll naar top