Bollywood actrice Kajol ontkent film met Rajkumar Hirani en SRK

Bollywood actrice Kajol ontkent film met Rajkumar Hirani en SRK

Na weken van geruchten ontkent Bollywood actrice Kajol te zijn benaderd door Rajkumar Hirani voor zijn nieuwe film.

Al enige weken worden filmfans enthousiast gemaakt met het idee dat Rajkumar Hirani gaat samenwerken met Shah Rukh Khan. En dat niet alleen. De film zou drie vrouwelijke hoofdrollen bevatten die vertolkt worden door Taapsee Pannu, Vidya Balan en niemand minder dan Kajol. En dat zou betekenen dat SRK en Kajol na zes jaar weer samen komen op het witte doek. Maar Kajol helpt ons allemaal even uit de droom.

“Ik ben nog niet benaderd door Rajkumar Hirani of iemand uit zijn team. Ik lees en luister naar scripts en ontmoet mensen virtueel om naar ideeën te luisteren. Maar ik heb voorlopig nog niets getekend.”

Scroll naar top