Bollywood actrice Deepika Padukone eist zelfde salaris als haar man Ranveer Singh

Bollywood actrice Deepika Padukone eist zelfde salaris als haar man Ranveer Singh

Bollywood actrice Deepika Padukone eist zelfde salaris als haar man Ranveer Singh

Bollywood actrice Deepika Padukone heeft zich vaak uitgesproken over de schokkende loonverschillen tussen mannen en vrouwen in Bollywood. En om haar standpunt kracht bij te zetten heeft ze in een gesprek hetzelfde bedrag geëist als haar mannelijke tegenspeler. Dit heeft haar de film gekost.

De 35-jarige actrice was in gesprek met regisseur Sanjay Leela Bhansali. De maker hoopte opnieuw Ranveer Singh en Deepika samen te casten in zijn nieuwste film Baiju Bawra. Volgens één van de productiemedewerkers staat Deepika achter haar besluit om niet verder in gesprek te gaan. “Zij eiste hetzelfde salaris als haar man Ranveer. Geen cent meer, geen cent minder.”

De gesprekken zijn gestaakt. En de maker is van plan om andere actrices te benaderen.
Blijkbaar is Bollywood nog niet klaar voor deze onderhandelingen.

Filmmaker Sanjay Leela Bhansali werkte Deepika and Ranveer in drie hitfilms; Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela, Bajirao Mastaani en Padmaavat. Het publiek had dit duo weer graag samen willen zien in een film van Sanjay Leela Bhansali. Maar daar zullen we dus nog even geduld voor moeten hebben.

Scroll naar top