Abhay Deol: “Bollywood cast nog steeds acteurs van in de vijftig tegenover meisjes van in de twintig”

Abhay Deol: "Bollywood cast nog steeds acteurs van in de vijftig tegenover meisjes van in de twintig"

Bollywood acteur Abhay Deol deelt zijn visie op films waarin een 50-jarige acteur tegenover een 20-jarige actrice staat. En hoe dat een ‘stelletje’ moet voorstellen.

Dit was een reactie op de vraag of hij er moeite mee heeft om de rol van een vader te spelen in de Disney film Spin. “Als ik ergens moeite mee zou hebben, dan zou ik dat 10-12 jaar geleden ook hebben met wat ik deed in Bollywood . Ik heb mij nooit echt ingehouden en ik weet wie ik ben en waar ik vandaan kom.”

“Zolang ik het publiek kan overtuigen van de rol, of ik nu 35 of 45 ben, zou ik beide willen doen. Je moet gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je door kunt gaan voor de leeftijden die je speelt. En Bollywood cast nog steeds acteurs die in de vijftig zijn tegenover meisjes die in de twintig zijn en zij moeten een koppel voorstellen. Dus wat maakt het uit?”

De film Spin is vanaf 13 augustus in de VS op Disney Channel te zien. Vanaf 15 augustus is de film ook te zien op Disney+ Hotstar vanaf 15 augustus.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top