Bollywood actrice Sara Ali Khan: “Mijn ouders waren niet gelukkig samen. Scheiden was de beste oplossing”

Bollywood actrice Sara Ali Khan: "Mijn ouders waren niet gelukkig samen. Scheiden was de beste oplossing"

Bollywood actrice Sara Ali Khan spreekt in een recent interview over haar ouders, Saif Ali Khan en Amrita Singh en hun scheiding. Het paar ging in 2004 uit elkaar. Saif is nu getrouwd met Kareena Kapoor.

Sara is openhartig over de scheiding van haar ouders Saif Ali Khan en Amrita Singh. “Het is heel eenvoudig. Er zijn twee opties. Of we wonen in hetzelfde huis waar niemand gelukkig is of we gaan apart wonen, waar iedereen gelukkig is met zijn eigen leven. En waar je ook een ander soort liefde en warmte ontvangt elke keer dat je elkaar ziet.”

“Ik woon bij mijn moeder. Zij is mijn beste vriendin en betekent alles voor mij. Ik heb ook een vader die altijd bereikbaar is. Ik kan hem zien wanneer ik wil. Ik denk dat ze samen niet gelukkig waren, dus ik denk dat uit elkaar gaan op dat moment de beste beslissing was om te nemen.”

“Ze zijn allebei gelukkig in hun eigen wereld en met hun leven. En daarom zijn hun kinderen ook gelukkig. We zijn allemaal veel gelukkiger dan we zouden zijn geweest. Dat is zeker. Dus alles gebeurt met een reden”, voegt ze eraan toe.

Saif Ali Khan en Amrita Singh trouwden in 1991. Ze verwelkomden een dochter, Sara Ali Khan, en een zoon, Ibrahim Ali Khan. In 2004 gingen Saif Ali Khan en Amrita Singh echter uit elkaar. Bijna een decennium later trouwde Saif met Kareena Kapoor Khan. Het echtpaar heeft twee zonen – Taimur Ali Khan en Jeh Ali Khan.

Scroll naar top