Aishwarya Rai Bachchan in plaats van Bollywood actrice Rekha in de Netflix serie Heeramandi?

Aishwarya Rai Bachchan in plaats van Bollywood actrice Rekha in de Netflix serie Heeramandi?

De cast van Sanjay Leela Bhansali Netflix-serie Heeramandi lijkt het gesprek van de dag te zijn. Volgens de laatste geruchten wordt Rekha vervangen door Aishwarya Rai Bachchan.

“Rekha werd inderdaad overwogen voor de rol. Zij past echt bij het personage. Alleen is de afgelopen jaren gebleken dat werken met Rekha niet zo makkelijk is als het lijkt. Sanjay’s enthousiasme werd aanzienlijk getemperd door de ervaring van Abhishek Kapoor ten tijde van Fitoor. Rekha werd van de een op de andere dag ontslagen en vervangen door Tabu. Sanjay wil deze situaties vermijden. Hij heeft het idee dus laten vallen. En hoopt dat Aishwarya te kunnen casten in de rol.”

Sanjay en Aishwarya werkten eerder samen in Guzaarish, Hum Dil De Chuke Sanam en Devdas.

Scroll naar top