Bollywood acteur Emraan Hashmi wordt de enige acteur die twee bioscoopreleases heeft tijdens pandemie

Bollywood acteur Emraan Hashmi wordt de enige acteur die twee bioscoopreleases heeft tijdens pandemie

Bollywood acteur Emraan Hashmi heeft een unicum. Hij wordt binnenkort de enige acteur die tijdens de pandemie twee bioscoopreleases heeft. In maart verscheen Mumbai Saga en eind augustus verschijnt Chehre.

Na de komst van COVID-19 in India kregen veel sectoren te maken met een crisis, waaronder de filmindustrie, met als gevolg enorme verliezen.

Emraan pleit voor een bioscooprelease omdat de ervaring gewoonweg anders is dan op een klein scherm. Daarnaast biedt het de bioscoopeigenaren een steuntje in de rug tijdens deze tumultueuze tijden.

“Bioscoopzalen zijn onlosmakelijk verbonden met de filmervaring en de eigenaren verdienen hier hun geld mee. Het is dus onze verantwoordelijkheid om hen te steunen tijdens deze crisis. Daarom heb ik ervoor gestreden om ervoor te zorgen dat mijn films in de bioscoop worden uitgebracht, of het nu Mumbai Saga of Chehre is.”

“Ik kijk erg uit naar de release van Chehre. Dit is mijn eerste film met Mr. Amitabh Bachchan, dus ik wilde alles goed doen. De passie waarmee we aan de film hebben gewerkt vraagt om een ervaring op het witte doek. Ook onze producent, Anand Panditji, verzekerde ons van een bioscooprelease. We houden hierbij rekening met alle veiligheidsmaatregelen. Wij zijn allemaal allemaal verliefd geworden op onze films vanwege de magie die het creëert in de bioscoop. En daarom moeten de films die het grote scherm verdienen geen genoegen nemen met minder. Ik kijk ernaar uit om mensen terug te zien komen naar de theaters met de spannende verrassing die we met Chehre voor hen in petto hebben”, voegt hij toe.

Chehre, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan en Emraan Hashmi, staat gepland voor een release op 27 augustus.

Scroll naar top