Bollywood acteur Salman Khan gaat werken aan een komedie-film

Bollywood acteur Salman Khan gaat werken aan een komedie-film

Bollywood acteur Salman Khan wil na een reeks van actiefilms weer acteren in een komedie. En de zoektocht naar het juiste komediescript lijkt nu voltooid.

Salman is in gesprek met regisseur Anees Bazmee voor een film die aan alle voorwaarden voldoet voor de perfecte- entertainer waar hij op heeft gewacht. “Na zijn werk in komedies als Andaz Apna Apna, Biwi No. 1, Judwaa, Mujhse Shaadi Karogi, No Entry, Maine Pyaar Kyun Kiya, Partner en Ready, werd het voor Salman tijd voor een nieuwe komedie. Hij is al enige tijd op zoek naar het juiste verhaal en deze lijkt nu eindelijk op zijn pad te zijn gekomen”, zegt een productiemedewerker.

Hij voegt toe dat de opnames van de film naar verwachting aan het einde van het jaar van start gaan, nadat Salman zijn huidige projecten Tiger 3, Bhaijaan en de biopic van Ravindra Kaushik heeft voltooid.

De samenwerking tussen Salman en Anees Bazmee bleek in het verleden zeer succesvol met de films No Entry (2005) en Ready (2011), die beide kaskrakers werden. “Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan het script. Papierwerk en andere aspecten worden besproken zodra Salman terugkeert van de opnames voor Tiger 3. Dan zal ook het script klaar zijn en dan hopen we dat hij zich erin kan vinden”, aldus de productiemedewerker.

Scroll naar top