Bollywood zanger Sonu Nigam ontkent politieke ambities

Bollywood zanger Sonu Nigam ontkent politieke ambities

Bollywood zanger Sonu Nigam zou, volgens de geruchten, een carrière in de politiek ambiëren. Maar in een recent interview ontkent de zanger de geruchten.

Het gerucht kwamen op gang nadat Sonu naar verluidt Rs. 6 crore in Amit B Wadhwani’s bedrijf Buffering Media had geïnvesteerd. Het bedrijf houdt zich bezig met de politiek.

Sonu, die openhartig sprak over de geruchten, zegt: “De media leggen de focus op het nieuws vanuit een entertainmentaspect. Ik heb geen politieke ambities en ben ook niet lid van een politieke partij. Ik waardeer het bereik van technologie en heb daarom alleen geïnvesteerd in dit bedrijf dat politieke persoonlijkheden versterkt”.

Buffering Media bevestigde de investering van Sonu. “We kunnen bevestigen dat we in juni 2021 investeringen hebben ontvangen van Sonu Nigam & Arvog Ventures India. Deze fondsen worden gebruikt om de volgende reeks van politieke leiders aan boord te krijgen en om technologie verder te ontwikkelen en onze onderzoeksteams in Mumbai en Delhi uit te breiden”, aldus Amit B Wadhwani, oprichter van Buffering Media.

Scroll naar top