Bollywood regisseur Zoya Akhtar wil Suhana Khan en Khushi Kapoor als Betty en Veronica & Ibrahim Ali Khan als Archie

Bollywood regisseur Zoya Akhtar wil Suhana Khan en Khushi Kapoor als Betty en Veronica & Ibrahim Ali Khan als Archie

Bollywood regisseur Zoya Akhtar heeft een casting coup. Ze is van plan om het debuut te verzorgen van Suhana Khan (dochter van Shah Rukh Khan), Khushi Kapoor (dochter van Boney Kapoor en Sridevi) en Ibrahim Ali Khan (zoon van Saif Ali Khan en Amrita Singh). Het gaat hier overigens niet om een film, maar om een serie.

De Archie-comics zijn wereldwijd bekend. Veel karakters uit deze comics waren de basis voor diverse film- en seriepersonages, zoals voor de serie Riverdale. Nu is Zoya van plan om een serie te maken op basis van de Archie-comics voor Netflix.

Volgens de geruchten werkt Zoya hard aan het script, maar heeft ze ook al de cast bij elkaar. Er wordt al jaren gespeculeerd over het debuut van Suhana en Khushi. Karan Johar wilde heel graag beide dames laten debuteren in een Karan Johar fim, maar het lijkt er op dat de dames de voorkeur geven aan Zoya. Ook heeft de regisseur nagedacht over de invulling van het personage Archie. Daar hoopt ze Ibrahim Ali Khan voor te kunnen strikken.

Met zoveel onzekerheid rondom het maken en releases van films is Zoya van plan om deze serie voorkeur te geven. Ze hoopt eind dit jaar te starten met de opnames zodat de serie volgend jaar te zien is op Netflix. Daarna begint ze aan haar langverwachte gangsterdrama, met Ranveer Singh en Katrina Kaif in de hoofdrollen.

We wachten met smart op de officiële aankondiging van het project en de cast.

Scroll naar top