Bollywood acteur Ranbir Kapoor als Ram?

Bollywood acteur Ranbir Kapoor als Ram?

Volgens de laatste geruchten is Bollywood acteur Ranbir Kapoor benaderd voor de rol van Ram in Nitesh Tiwari’s Ramayana.

De rol van Ram was bestemd voor Mahesh Babu, een bekende acteur uit de Telugu cinema. Maar hij zou de rol hebben afgewezen. En de regisseur moest op zoek naar een vervanger. Hij lijkt die te hebben gevonden in Ranbir.

“Nitesh Tiwari is op zoek naar de beste acteur in zijn klasse die zich volledig kan wijden aan het karakter van Ram. En hij gelooft dat Ranbir Kapoor perfecte match is, aangezien hij die charmante karakteristieken bezit waar Nitesh specifiek naar op zoek is. Ranbir is zeer enthousiast over dit aanbod. Hij hoopt binnenkort het script te lezen of horen en zal daarna een besluit nemen. De verwachting is dat hij de rol zal aannemen”, aldus een projectmedewerker.

Er gaat tevens een gerucht dat Hrithik Roshan de rol van Raavan zal vertolken in de film.
De opnames voor Ramayana staan gepland vanaf de zomer van 2022.

Wie zie jij het liefst in de rollen van Ram en Raavan?

Scroll naar top