Bollywood acteur Emraan Hashmi veroordeelt lastercampagne tegen Rhea Chakraborty

Bollywood acteur Emraan Hashmi veroordeelt laster door media tegen Rhea Chakraborty

Rhea Chakraborty, die vorig jaar werd beschuldigd van medeplichtigheid aan de dood van Sushant Singh Rajput, probeert sindsdien verder te gaan met haar leven. Zij is binnenkort te zien zijn in Rumy Jafry’s Chehre naast Amitabh Bachchan, Krystle D’Souza en Emraan Hashmi. Laatstgenoemde sprak zich onlangs uit tegen de lastercampagne die de media voerde tegen Rhea. Hij is het niet eens met de manier waarop de media is omgegaan met de zaak.

Emraan vond het gedrag van de media totaal ongepast. “Dit ging wel erg ver. Het was ontzettend flauw om het proces door de media te laten voeren. Je hebt bijna het leven van een familie verwoest en waarvoor? Vanwege een vermoeden en enkele veronderstellingen over iets dat is gebeurd.”

“Waarom houd je dat niet terzijde en doe je wat je moet doen, namelijk daadwerkelijk rapporteren? Er zijn enkele sites die dat doen. Maar als iedereen erin zou slagen om de ethiek daarvan te begrijpen en iedereen die basisregels zou volgen, denk ik dat deze wereld een betere plek zou zijn.”

“Je moet begrijpen dat er een gerechtelijk systeem is. Daar zegeviert het recht. Dus waarom springt een deel tot een conclusie en besluiten ze om iemand te gaan beschuldigen Ik vind dat volkomen ongepast en zeer onrechtvaardig. Tijdens het hele gebeuren, ging mijn hart uit naar haar en haar familie. Ik kan mij niet voorstellen wat ze hebben doorgemaakt.”

De Bollywood film Chehre verschijnt op 27 augustus.

Scroll naar top