Stapt Bollywood acteur Ishaan Khattar in de schoenen van hockeylegende Dhyan Chand?

Stapt Bollywood acteur Ishaan Khattar in de schoenen van hockeylegende Dhyan Chand?

Na de aankondiging van de biopic over het leven van hockeylegende Dhyan Chand werd flink gespeculeerd over welke Bollywood acteur de hoofdrol zou gaan spelen? Namen als Shah Rukh Khan en Varun Dhawan kwamen voorbij. Maar het lijkt erop dat regisseur Abhishek Chaubey heeft gekozen voor Ishaan Khattar.

“De makers waren erg onder de indruk van Ishaan. Zij vinden hem goed bij de rol passen. Ook Ishaan is erg enthousiast om zo’n belangrijk persoon te gaan vereeuwigen op het witte doek. Ishaan heeft al mondeling toegestemd. De laatste details moeten nog worden besproken en dan kunnen we hem vastleggen. Wij hopen dan volgend jaar te kunnen beginnen aan de opnames”, aldus een productiemedewerker.

Een officiële aankondiging volgt.

Scroll naar top