Bhumi Pednekar spreekt vol lof over Bollywood acteur Akshay Kumar

Bhumi Pednekar spreekt vol lof over Bollywood acteur Akshay Kumar

Bollywood acteurs Bhumi Pednekar en Akshay Kumar waren samen voor het laatst te zien in de film Toilet – Ek Prem Katha. Vanaf het eerste moment was er een klik en is er een sterke vriendschap ontstaan. Onlangs sprak Bhumi over haar vriendschap met Akshay en hoeveel ze hem waardeert.

“Ik denk dat mijn vriendschap met hem alleen maar hechter is geworden. Akshay is iemand die ik hoog in het vaandel heb staan. Hij maakt een groot deel uit van mijn carrière. En samen hebben we een aantal zeer succesvolle dingen gedaan. Ik heb veel van hem geleerd en heb alleen liefde en respect voor hem.”

Het duo is binnenkort te zien in de komediedrama Raksha Bandhan van Aanand L Rai. “Het was een hartverwarmend proces om te werken met twee mensen waar ik heel veel van houd. Aanand Sir is één van de aardigste regisseurs. Het is echt een ervaring om door hem geregisseerd te worden.”

Scroll naar top