Bollywood regisseur Farhan Akhtar wil Don 3 maken

Bollywood regisseur Farhan Akhtar wil Don 3 maken

Bollywood regisseur Farhan Akhtar wil Don 3 maken

Ondanks zijn succes als acteur is Farhan Akhtar zijn eerste liefde niet vergeten: regisseren. Farhan keert volgend terug als regisseur met de film Jee Le Zara. En volgens geruchten wil hij meer; Don 3.

Farhan heeft altijd gezegd dat als het juiste script zich aandient, dat hij dan zeker weten Don 3 wil maken. Op dit moment wordt er binnen Excel druk gewerkt aan twee scripts voor dit derde deel. Wanneer beide scripts klaar zijn worden deze aangeboden aan Shah Rukh Khan. En als hij akkoord gaat met één van de twee scripts, dan willen ze volgend jaar beginnen met de opnames.

Daarnaast gaat ook het gerucht dat Farhan in dit derde deel zowel voor als achter de camera te zien zal zijn.

Scroll naar top