Bollywood actrice Juhi Chawla in Heeramandi?

Bollywood actrice Juhi Chawla in Heeramandi?

Bollywood actrice Juhi Chawla in Heeramandi?

De veelgeprezen Bollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali werkt momenteel aan zijn aankomende Netflix-serie, Heeramandi. Actrices als Sonakshi Sinha, Nimrat Kaur en Manisha Koirala worden genoemd als enkele hoofdrolspelers. En nu wordt er nog een naam genoemd; Juhi Chawla.

Juhi is in gesprek met Sanjay over een belangrijke cameo. Ze reageerde enthousiast op het aanbod en vond de rol erg interessant. Juhi ziet het als een mooie uitdaging.

Heeramandi bestaat uit acht afleveringen. De serie speelt zich af in de negentiende eeuw tot de periode vóór de partitie. Sanjay Leela Bhansali zal zelf de openings- en slotaflevering regisseren, terwijl Vibhu Puri en Mitakshara Kumar de rest gaan regisseren.

Heeramandi verschijnt later dit jaar in oktober op Netflix.

Scroll naar top