Aditya Narayan wil stoppen als presentator

Aditya Narayan wil stoppen als presentator

Aditya Narayan wil stoppen als presentator

Aditya Narayan, die onlangs het 12e seizoen van Indian Idol op presenteerde, wil stoppen met het presenteren van talentenjachten.

“Ik ben klaar met presenteren. Het is tijd om verder te gaan met iets veel groters in mijn leven. Ik wil nu content produceren, denk aan muziekalbums en content voor OTT & TV. Dit is het juiste moment. Mijn hart is er van overtuigd dat dit is wat ik wil doen. Het is ook tijd om te werken aan mijn kinderdroom om een ??Grammy voor India te winnen. Alle ogen zijn gericht op India. Het is nu onze tijd om op een internationaal muziekpodium te schitteren. Daar wil ik hard aan werken.”

Al sinds 2015 is Aditya het bekende gezicht van verschillende talentenjachten. “Sinds 2015 heb ik vier seizoenen van Sa Re Ga Ma Pa gepresenteerd. Dat zijn 170 afleveringen. Ook twee seizoenen van Indian Idol, die goed zijn voor 120 afleveringen, één seizoen van Khatra Khatra Khatra van in totaal 110 afleveringen. Dat is een totaal van 400 afleveringen. Dat staat nog los van de andere shows die ik heb gepresenteerd zoals Khatron Ke Khiladi, Rising Star, Entertainment Ki Raat, Kitchen Champion en Zee Comedy Show.”

Maar we hoeven Aditya niet meteen te missen. “Op dit moment lopen er nog een paar contracten en zal je mij nog wel als gastheer zien van een nieuw seizoen Sa Re Ga Ma Pa, een nieuw seizoen van Indian Idol, en een nieuwe talentenjacht voor kinderen”.

Scroll naar top