Bollywood actrice Kriti Sanon boos over onbeschofte gedrag van Indiase media

Bollywood actrice Kriti Sanon boos over onbeschofte gedrag van Indiase media

Op 2 september overleed acteur Sidharth Shukla op 40-jarige leeftijd aan een hartaanval. Iedereen reageerde geschokt op het nieuws. De crematie vond plaats op 3 september en deze gebeurtenis werd breed uitgemeten in de media. De ongevoelige berichtgeving van de media over de begrafenis en het vastleggen van het verdriet van zijn dierbaren op camera viel niet in goede aarde bij actrice Kriti Sanon.

Kriti Sanon gaf op sociale media haar mening over het mediacircus tijdens de crematie.
“Het breekt mijn hart om te zien dat onze media, fotografen en zelfs online portals zo ongevoelig zijn. Ga je schamen! Dit is geen “Nieuws”, noch is het “Entertainment”! Heb grenzen! Heb een geweten! Ik heb het ooit eerder gezegd en ik zeg het nogmaals! STOP met het filmen van begrafenissen!”

Ze gaat tevens verder in op cameramensen die de naasten van de overledene die in verdriet zijn willen vastleggen en hen geen enkel moment van privacy geven op hun meest kwetsbare moment.

“Stop met het achtervolgen van mensen die een persoonlijk verlies doormaken door je camera in hun gezicht te plaatsen op hun meest kwetsbare moment! En voor wat eigenlijk? Een paar berichten? Online portals en andere kanalen zijn even schuldig hierin. Neem een ??standpunt in, post die foto’s en video’s NIET! Stop met het faken van gevoeligheid door “Hartverscheurend” te schrijven in de bijschriften van dergelijke onmenselijke ongevoelige berichten.”

Kriti Sanon is niet de enige actrice die kritiek heeft op het gedrag van de Indiase media. Onlangs deelde ook Anushka Sharma een bericht van een komiek Zakir Khan die een bericht schreef over hoe sterfgevallen door beroemdheden worden omgezet in een tamasha voor de media. Het lijkt erop dat sommige beroemdheden het onbeschofte gedrag zat zijn.

Scroll naar top