Salman Khan en Katrina Kaif ontmoeten Turkse minister Mehmet Nuri Ersoy

Salman Khan en Katrina Kaif ontmoeten Turkse minister Mehmet Nuri Ersoy

Bollywood acteurs Salman Khan en Katrina Kaif zijn druk bezig met de opnames van Tiger 3. Vorige week waren ze in Rusland. En nu bevinden ze zich op een aantal prachtige locaties in Turkije. En hier kregen ze een warm welkom van de minister van Cultuur en Toerisme.

Op vrijdagavond ontmoetten Salman Khan en Katrina Kaif de minister van cultuur en toerisme van Turkije – Mehmet Nuri Ersoy. De Turkse minister was erg blij om de sterren te ontmoeten en deelde het moment op zijn sociale media-account.

“Wij hebben de beroemde acteurs van Bollywood, Salman Khan en Katrina Kaif, ontmoet die in ons land zijn voor hun nieuwe projecten. Turkije zal veel internationale filmprojecten blijven verwelkomen.”

Tiger 3 wordt ditmaal geregisseerd door Maneesh Sharma. Ek Tha Tiger werd geregisseerd door Kabir Khan en Tiger Zinda Hai lag in de handen van Ali Abbas Zafar. We zijn zeer benieuwd wat de regisseur van Band Baaja Baaraat gaan doen met deel drie uit de franchise.

Salman Khan en Katrina Kaif ontmoeten Turkse minister Mehmet Nuri Ersoy
Scroll naar top