Bollywood acteur Ranveer Singh over zijn tv-debuut The Big Picture

Bollywood acteur Ranveer Singh over zijn tv-debuut The Big Picture

Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Salman Khan en zelfs Aamir Khan zijn een paar supersterren die hun tv-debuut maakten door reality- en quizshows te presenteren. Zij hebben een succesvolle periode als presentatoren en nu is het de beurt aan Ranveer Singh. Hij maakt zijn tv-debuut presentator met een quizshow getiteld The Big Picture.

“In mijn reis als artiest is de drang om te experimenteren en te verkennen constant geweest. Indiase cinema heeft mij onmiskenbaar alles gegeven. Het is voor mij een platform geweest om uit te blinken en mijn vaardigheden als acteur te laten zien. En ik heb het geluk gehad enorm veel liefde te mogen ontvangen van de mensen in India.”

“Nu wil ik de volgende stap maken. Ik wil op een uiterst unieke en boeiende manier contact met hen maken via mijn televisiedebuut The Big Picture. Het voorstel om India kennis te laten maken met een quizshow voor de generatie van nu bezegelde de deal voor mij.”

Wij zijn zeer benieuwd.

Scroll naar top