Bollywood regisseur Farah Khan noemt trollen die over nepotisme spreken hypocriet

Bollywood regisseur Farah Khan noemt trollen die over nepotisme spreken hypocriet

Bollywood regisseur Farah Khan noemt trollen die over nepotisme spreken hypocriet

Bollywood regisseur Farah Khan, bekend van de films Main Hoon Na, Om Shanti Om en Happy New Year, noemt internettrollen die over nepotisme praten hypocriet. En zegt dat juist zij geobsedeerd zijn door starkids als Suhana Khan en Taimur Ali Khan.

“Ik besteed niet veel tijd en aandacht aan internettrollen. Gelukkig is er geen obsessie over mijn kinderen, maar denk eens aan Taimur en alle andere kinderen. Het is ernstig. En veel mensen hebben het wel over vriendjespolitiek in de filmindustrie, maar het zijn dezelfde mensen die alle foto’s bekijken van Suhana Khan of Taimur Ali Khan. Zij kijken niet naar foto’s van een normaal persoon. Dus ik neem internettrollen niet serieus, omdat het gewoon een stel hypocrieten betreft.”

Farah voegt toe dat sinds de komst van smartphones en sociale media ineens iedereen een filmcriticus is geworden. “Iedereen weet ineens alles over films. Ik krijg nog altijd ‘kritiek’ op de flop Tees Maar Khan. Het lijkt haast normaal om denigrerende dingen te roepen over films of over de kinderen van iemand.”

Scroll naar top