Parineeti Chopra in film met Bollywood legende Amitabh Bachchan?

Parineeti Chopra in film met Bollywood legende Amitabh Bachchan?

Bollywood actrice Parineeti Chopra heeft naar verluidt getekend voor een film waarin ze te zien zal zijn met niemand minder dan Amitabh Bachchan. Het gaat om de volgende film van regisseur Sooraj Barjatya getiteld Oonchai.

“Het is een speciaal project voor Sooraj Barjatya. In deze film benadert hij het thema vriendschap op een geheel nieuwe manier. Het verhaal gaat over de vriendschap tussen drie oudere vrienden die verschillende fasen in hun leven doormaken, waarbij ze te maken krijgen met niet alleen problemen in de familie, maar ook op persoonlijk vlak”, vertelt een productiemedewerker.

“Het is een typische Sooraj Barjatya-film, maar ook enigszins in lijn ligt met Farhan Akhtar’s Zindagi Na Milegi Dobara. Het script is zeer levendig en oprecht. Het is een mooi, hartverscheurend verhaal dat nog lang zal worden herinnerd”, voegt hij toe.

Naast Amitabh Bachchan en Parineeti Chopra gaat het gerucht dat ook Anupam Kher en Boman Irani deel uit maken van de cast.

De opnames van de film zullen naar verwachting op 5 oktober van start gaan in de Kathmandu-vallei.

Scroll naar top