Bollywood acteur Saif Ali Khan reageert op verontwaardiging nadat hij zijn zoon Jehangir heeft genoemd

Bollywood acteur Saif Ali Khan reageert op verontwaardiging nadat hij zijn zoon Jehangir heeft genoemd

Bollywood acteur Saif Ali Khan reageert op verontwaardiging nadat hij zijn zoon Jehangir heeft genoemd

Bollywood acteurs Saif Ali Khan en Kareena Kapoor Khan werden opnieuw het mikpunt van trollen nadat zij de naam van hun jongste zoon bekend maakten; Jehangir. Saif Ali Khan begrijpt de ophef niet.

“De wereld is niet eerlijk voor iedereen. Niet iedereen is even gelukkig. Wij zijn zeer bevoorrechte mensen, en ik denk dat we goede mensen zijn. We betalen onze belastingen, we doen geen illegale dingen, en we werken hard om de wereld te entertainen. We hebben het goed. En we dragen behoorlijk wat positiviteit bij aan deze wereld.”

“En om dan commentaar te geven op mensen die negativiteit dragen en voor verdeeldheid zorgen door verschrikkelijk te zijn, is het echt niet waard. Ik probeer deze zaken niet te lezen en me op andere zaken te concentreren’, zei hij tegen een toonaangevend dagblad toen hem werd gevraagd naar de verontwaardiging.

De zus van Saif, Saba Ali Khan, had ook eerder al eens uitgehaald naar de trollen. “Als een moeder haar kind in zich draagt ??en hem of haar leven geeft… dan mogen alleen zij en de vader beslissen… wie en wat het kind zal worden… En de naam. Niemand…niemand anders, inclusief andere familieleden, die graag suggesties doen, hebben hier iets over te zeggen! Het is haar ziel die voor die baby heeft gezorgd. Ouders zijn de enigen met rechten. Volgens mij is dit een herinnering voor iedereen om dat te respecteren. Vandaag … morgen. Voor altijd”, schreef ze op Instagram.

Scroll naar top