Bollywood actrice Deepika Padukone komt met eigen lifestyle-merk

Bollywood actrice Deepika Padukone komt met eigen lifestyle-merk

Bollywood actrice Deepika Padukone komt met eigen lifestyle-merk

Bollywood actrice Deepika Padukone staat op het punt om wereldwijd haar eigen lifestyle-merk te introduceren. Dit merk heeft haar wortels in India en probeert de normen, waarden en ambities van Deepika te belichamen.

Het lifestyle merk zal in delen worden geïntroduceerd, waarbij allereerst de focus ligt op de schoonheids- en huidverzorgingscomponenten.
“India, geloof ik, heeft altijd een unieke positie gehad. Terwijl wij toegang hebben tot de stijlen in de rest van de wereld, zijn en blijven wij een land dat rijk gevuld is met waarden, cultuur en erfgoed; iets waar we enorm trots op zijn. Daarom is ons streven om een merk op te bouwen dat haar wortels in India heeft en toch wereldwijd bereik en aantrekkingskracht bezit,” aldus Deepika.

Het merk van Deepika Padukone verschijnt volgend jaar op de markt.

Scroll naar top