Bollywood actrice Kriti Sanon wil hoofdrol spelen in biopics Madhubala en Meena Kumari

Bollywood actrice Kriti Sanon wil hoofdrol spelen in biopics van Madhubala en Meena Kumari

Bollywood actrice Kriti Sanon heeft een paar mooie films getekend. En ze was recent te zien in de hit Mimi waarin ze een draagmoeder speelde. Kriti is nu één van de actrices op wie alle ogen zijn gericht. Onlangs sprak ze in een interview over haar toekomstplannen, maar ook over wat voor soort films ze te zien wil zijn.

Kriti geeft aan dat ze graag in een biopic over filmpersoonlijkheden wil spelen. Zij zou graag haar favoriet Madhubala willen spelen. Maar ook tragedy queen Meena Kumari staat op haar lijstje. “Er zijn bepaalde persoonlijkheden in onze filmindustrie die iconisch zijn geweest en van wie ik denk dat mensen niet echt veel weten. Maar we zouden deze mensen juist moeten leren kennen. En behalve Madhubalaji, zou ik ook graag Meena Kumariji willen spelen in haar biopic. Beiden waren iconische heldinnen van hun tijd en ook ik persoonlijk zou graag meer over hen te weten komen.” Nu maar hopen dat een regisseur dit leest.

Kriti Sanon heeft nog nooit deel uitgemaakt van een biopic, maar haar aankomende films vallen in uiteenlopende genres. Kriti werkt aan Aadipurush met Prabhas, Ganpath met Tiger Shroff, Bhediya met Varun Dhawan, een film met Rajkummar Rao, Bachchan Pandey met Akshay Kumar en er gaan geruchten over een nieuwe film met Kartik Aaryan getiteld Shehzada.

Scroll naar top