Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan vindt het verschrikkelijk wanneer kinderen de dupe worden van internettrollen

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan vindt het verschrikkelijk wanneer kinderen de dupe worden van internettrollen

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan vindt het verschrikkelijk wanneer kinderen de dupe worden van internettrollen

Afgelopen week reageerde Bollywood acteur Saif Ali Khan op de negativiteit die was ontstaan vanwege de naam van zijn jongste zoon. Hij wil er echter niet teveel aandacht aan geven. Ook zijn vrouw Kareena is vaak het doelwit van trollen op sociale media. Maar wat zij erger vindt is dat de kinderen er in dit vuile spelletje worden betrokken.

Kareena en Saif Ali Khan hebben samen twee zonen – Taimur en Jehangir. Beide kinderen zijn erg leuk en aardig, maar een bepaald deel van de bevolking had een probleem met hun naam. Bij Taimur werd beweerd dat hij is vernoemd naar de tiran Timur en Jehangir deelt zijn naam met een Mughal-keizer. Kareena en Saif hielden echter voet bij stuk en hebben de namen van hun kinderen niet veranderd.

“Eerlijk gezegd zijn dit namen die wij gewoon leuk vonden; hier zit niets achter. Het zijn mooie namen en het zijn mooie jongens. Het is onbegrijpelijk waarom mensen kinderen aanvallen. Ik voel me er vreselijk door, maar ik moet mij gewoon concentreren en dit voorbij laten gaan. Ik kan mijn leven niet laten leiden door internettrollen.”

Scroll naar top