Bollywood acteur Kartik Aaryan is zijn stem kwijt

Bollywood acteur Kartik Aaryan is zijn stem kwijt

Bollywood acteur Kartik Aaryan is zijn stem kwijt. Hij werkte aan de dramatische eindscene van de horrorkomedie Bhool Bhulaiyaa 2 en ging helemaal op in zijn rol.

Kartik is momenteel druk bezig met de opnames voor de film Bhool Bhulaiyaa 2. De acteur begon in 2019 met de film, maar door de pandemie en de lockdowns is er nu pas weer ruimte om alles op te pakken. De makers hebben een dramatische eindscene waarin Kartik en Tabu het tegen elkaar opnemen. En dat is waar het heel even mis ging.

Kartik Aaryan heeft voor die eindscene echt alles gegeven. “De scene bevat veel drama en actie. Kartik speelt de rol van een ghostbuster en hij moest veel schreeuwen. Hij kroop zo diep in de huid van zijn personage dat hij non-stop bleef schreeuwen…totdat hij zijn stem verloor. Het hele team raakte in paniek”, vertelt een productiemedewerker.

Gelukkig ontving de acteur al snel medische hulp. Hij kreeg het advies om zijn stembanden wat rust te geven. Dit betekent wel dat het iets langer duurt om de film af te ronden. Regisseur Anees Bazmee prees de acteur. “De laatste scene bevat veel drama en Kartik neemt het hierin op tegen Tabu. Hij nam zijn rol echt serieus. Zo serieus dat hij zijn stem kwijt is. Maar dat geeft wel echt zijn toewijding aan.”

Scroll naar top